Notice: Elementor\Post_CSS_File har upphört sedan version 2.1.0! Använd Elementor\Core\Files\CSS\Post istället. in /home/ruen28v08slt/athletes-usa.se/wp-includes/functions.php on line 4589

Bra fråga. På Athletes USA har vi placerat fler idrottare på college än någon annan agentur i världen. Anledningen är vår breda erfarenhet och vår kunskap men kanske viktigast av allt. Våra kontakter. Som agentur känner vi till skolorna och coacherna så bra att vi vet precis hur vi ska presentera dig och för vem. Och inte nog med det så har också coacherna ett enormt förtroende för oss och på så vis kan du få förtur.
Vägen till stipendium handlar också om förhandling, om kunskap för att du ska få ut det bästa av dig. Rätt stipendium till rätt pris.

Vi är med dig hela resan från Sverige till ditt slutmål och detta innefattar allt från budgetplan, de tester du behöver genomföra för att få lov att studera i USA, försäkringar, reseplaner you name it. Vi är din vän genom hela processen och gärna även efter. Du blir en del av vår familj. Och vi en del av din.

SAT och TOEFL är språktester som du måste göra för att studera i USA. Du kan jämföra det med det svenska högskolerovet. Ju bättre resultat du får på proven desto större chans har du att välja skola. Här kan du läsa mer om SAT och TOEFL och den hjälp du får av oss för att genomföra dessa.

Du behöver minst ha en avslutad gymnasieutbildning innan du söker dig in till en skola i USA.

Det bästa är om du börjar söka ca 2 år innan du tänkt resa, så under ditt andra år på gymnasiet kan vara ett bra riktmärke.